Winter Update v5.1

20.12.2020 - 16:30h

 • [-] Изменети се TextDraws на серверот и едитирани во склоп со Winter Update.
 • [-] Остранети се оградите кои што беа на средина на патот кај MD & Verona Mall
 • [-] Отстранети се палмите на средина долж патот кон LS-SF патарина.
 • [-] Отстранета е мапата за Star Street.
 • [-] Исфрлена мапа за Пошта, заменета со нова мапа и нова локација. (Кај Verona Beach)
 • [-] Исфрлена е старата мапирана ограда кај централна банка, заменета со нова која подобро се софпаѓа.
 • [-] Исфрлена е старата мапа на LCN што изгледаше како војна база, заменета со отворена за сите играчи.
 • [-] Заменети се сите возила на мафии со нови кои што одговараат за таа симулација, и намален е бројот на истите.
 • [-] Сменета локацијата на јакуза.
 • [-] Променети возилата на влада и префарбани во црна боја како што доликува, исто и на полицијата.
 • [-] Заменета текстура на ограда на глен парк.
 • [-] Целосно е изменета листата на објекти за уреди двор. Исфрлени се барови, фотељи и ѕидови и слични такви ствари.
 • [-] Стариот МД интериор заменет со нов подобар. Можна нова локација на болницата во џеферсон.
 • [-] Изменет интериорот за San News. Старата мапа е исфрлена.
 • [-] Изменет интериорот на црква.
 • [-] Основна заработка покачена на дупло.
 • [-] Среден проблем со /apark.
 • [-] Исфрлена бензинската позади МД кај донут шоп.
 • [-] Стариот SPAWN кај аеродром заменет со нов лик + додадено големо лого од серверот за сликање на групни слики.
 • [-] Стариот интериер за рудник е заменет со нов подобар.
 • [-] Мапата за казино кај ПД заменета со нова подобра.
 • [-] Отстранети се неколку мапи низ цела мапа што беа непотребни и зафаќаа место.
 • [-] Поправен проблемот за дм што неможевте да убиете играч.
 • [-] Интериерот на лабораторија за преработка на матс е заменет со нов подобар и пореалистичен.
 • [-] Интериер за затвор заменет со нов подобар.
 • [-] Намалени објекти на мапата за балас, изменета со нова подобра.

 • Додадени се две нови новогодишни мапи за логин. Се покажуваат рандом.
 • Додадени украси само низ главниот центар на градот за нова година.
 • Додадена е нова мала мапа на Santa Maria Beach за земање брод дозвола.
 • Додена е нова мапа паркиралишта за брод кај светилник.
 • Додаден е нов бар на вода на Verona Beach.
 • Додадена е нова бензинска мапа кај Verona Beach.
 • Додадени се нови уникатни трафики, на различни локации во различен изглед.
 • Додадени се мапи информатори, пред нив пишувате /informacii.
 • Направени се автобуски постројки од кои можете да патувате до различни дестинации низ градот на одредено време. (Dynamic Setup)
 • Направени се паркинг зони низ центарот на градот. Црвена, Жолта, Плава и Зелена зона, бојата на зоната ја носи цената. (Dynamic Setup)
 • Направена е мапа обележје за паркинг зоните низ центарот на градот.
 • Додадена е нова мапа парк пред LSPD. (Можен лаг на повеќе играчи, ставена е за тест, ако се покаже добро ке остане)
 • Изменет системот за полагање на полициска академија + додаден полигон за вежбање.
 • Додадена мапа и систем за купување контејнери во кои може да складирате илегали. Ултра модерна замена на најстариот систем кај CarWash склад.
 • Додадена нова мапа за Verona Mall. Од сега молот е функционален во него може да најдете многу нови работи како мобилара, бутик, 24/7 маркет, електроника и слично.
 • Додадена нова мапа Jefferson Ghetto.
 • Додадена нова мапа Defson Projects.
 • Додадена нова луксузна мапа за елитни станови. (Се влага како ходник)
 • Додадени се на неколку локации знамиња со логото на нашиот сервер.
 • Нова мапа за Tune & Mechanic Job кај El Corona.
 • Нова мапа и локација како и полигон за АВТО ШКОЛА.
 • Додаден рулет систем во сите казина. Админ има опција да го вклучи и исклучи. За да започнете одбирате чипови. Постојат два вида на чипови Виолетов = 10к и Портокалов = 1к.
 • Додадена Жичарница како атрактивно место во BaySide.
 • Додадени острови кои што ќе бидат на продажба. Локација BaySide.
 • Додадена нова мапа за бензинска во BaySide. Ставено /fill.
 • PNS од сега ќе биде бизнис и играчите ќе можат да го купат. Поправката ќе биде поскапа. Команда за поправање /pnsmenu и ќе имате да одберете што сакате да поправите.
 • Додаден нов анти чит, стариот е апдејтиран.
 • Додадени неколку нови команди кои нема да ги откриеме, тие се за администрација кои ќе помогнат во врска со играчите кои наштетуваат со пуштање ботови и читери.
 • Додадени евенти картинг и паркур.
 • Додаден евент Last Man Standing. Одработена мапа за него.
 • Додадено /smsoglas.
 • Додадени се патарини на серверот со нови мапи.
 • Додадена е нова мапа со куќи кои што ќе бидат на продажба. Локација под Pizza Stack.
 • Додадена е нова анимација /caranim.
 • Додадено /pokazimobilenbroj.

UnitedEmpire

Copyright © 2018 - 2020 | All Rights Reserved

Version v1